True Friend

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Malin Fahlén - 9 januari 2011 22:17

Denna helg har varit fylld av hundträning. Igår var vi på klubben för första gången på länge. Plogade planer, inte så kallt. Perfekt! Vi tränade lite lydnad. Vegas och jag tränade på dirigeringar till höger och vänster, till utlagd leksak. Gick ok. Sen testade vi lite ruta att skickas in när jag står mittemot inga problem. Sen gjorde vi en patrullstig, där fockus låg på att Vegas inte skulle gnälla. Gick ok men lite ljud slapp ur hans mun. Men han lyssnade fint efter ljud och hittade figgarna dock med lite väl stort engagemang, vet han inte att det är fienden vi letar efter?!


Idag åkte vi till en tom parkering som vi hade rekat igår. Dock hade det töat väldigt mycket så det var mesta asfallt. Men vi höll oss i kanten när vi la spåret så det blev blandat snö och asfallt. Jag är impad över mina grabbar. River fick testa ett spår igår på klubbens parkering, som han löste fint. Han tog sitt spår fint idag med. Duktig gris! Med svansen på topp!

  

  

  

River ser lite lätt galen ut, men heyy är man kamphund så är man=)


Vegas spårade också fint och kämpade på där det blev lite tuffare. Hans tempo var perfekt och han hittade pinnarna väldigt fint. Så nu har vi fått blodad tand. Mer hårda spår åt folket!!! Det här kan man ju verkligen göra nu tills skogen är spårbar igen. Äntligen lite riktigt hundjobb!!!

  

  

   Sen åkte vi till ett garage som vi spanat på ett tag. Där fick hundarna varsitt pass och den andra tittade på och kom med tips inför vidare träning. Vegas fick träna på fritt följ, som visade sig att det inte var så katastrofalt som jag fått för mig. Men inte helelr perfekt. Vi enades snabbt om att uthållighetsträning det är det som behövs för att få till det. Så nu ska vi köra låånga fritt följ med superbelöning. Bra med garage för det ger sån fin störning oxå. Så där ska vi träna flera gånger.

Presentation


Malin Fahlén
Vegas - Lok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Sugarwind's

Vegas valpar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards