True Friend

Direktlänk till inlägg 11 april 2010

MH och vallning

Av Malin Fahlén - 11 april 2010 20:33


 Igår var det så dax att plocka fram agility hindrerna i Enköping. Vi passade även på att träna ett litet pass och ja vad ska man säga, vegas och jag har MYCKET att träna på. Så nu gäller det att komma igång.

Idag var det kullsyster Trolla och matte Stina som skulle göra MH. Det gick jättebra och Trolla gjorde ett kanon Mh, stort grattis till det!

Efter Mh passade jag och Maja på att köra ett extra pass vallning hos Blomman (tack för det) Och det gick så bra, fint fokus, sänkt svans och lagom fart. Lite bus blev det men efter en tillsägelse på skarpen så gick Vegas så fint. Vilken härlig känsla. Jag vill bara valla mer och mer och mer. Det är verkligen superkul men så svårt. Vi kunde till och med gå i en åtta idag=) Det enda som var synd var att vi inte filmade. Typiskt när det gick så bra. Kul var det också att se Blomman valla med sin unghund Mumlan. Tack för en härlig stund i fårhagen i strålande sol.

Vill även önska lycka till, till alla er nya sockervindar som idag fick åka hem till sina nya mattar/hussar. Hoppas ni blir lika nöjda mer er nya vän som jag är med min!! Jag älskar min vackra, vilda, vegasvalp!

  

 
 
Maria&Cash

Maria&Cash

11 april 2010 21:15

Hej Malin!
Jag lovar dig att vi kommer ta hand om honom och att du får gärna får vara hundvakt när det tillfället kommer :D
Vi får ta och ses någon dag så du får pussa på den lilla :) Skulle vara kul och träffa dig och Vegas med.

http://www.marycash.wordpress.com

 
Sanna Tijah Älva Pippi

Sanna Tijah Älva Pippi

11 april 2010 23:16

Ja mycket att lära är det, men det kommer gå bra med den bästa sockervinden Vegas!

http://www.sugarwinds.se

 
Marie L

Marie L

12 april 2010 09:27

Fin bild på Veggeie.Kul att vallningen gick så bra. Det var kul att se er en kortis oxå. Jag mejlar över några syskonbilder senare.

http://www.123minsida.se/minos

 
Sofie, Tristan & Milo

Sofie, Tristan & Milo

12 april 2010 11:21

Ni har verkligen kommit igång med vallningen nu, roligt!
MiniMilo.. frågan är om han kommer att vara mini så väldigt länge till... Han är helt tokig i mat!

http://aussiemonster.se

 
Liza,Lotus&Pax

Liza,Lotus&Pax

14 april 2010 11:51

Jag kunde inte uppdatera bloggen igår, hade foton och allt och så funkade det inte :(
Jodå det går bra! Det jag har sett med Pax är att han nog är mer lik Vegas än Lotus, i alla fall just nu. Han har mer kamp än Lotus, bättre grepp (långt bak i munnen)mer intensitet och så har han en massa springsjuka à la Veggie...Kanske var det en Veggiepojke trots allt???
Nej det är klart att jag inte glömmer bort er, tokstollar! Vi håller på med en massa här hemma just nu, bla byter bil,och så ska jag starta upp två kurser på BK så just nu är det liiite mkt...Men sen kommer jag som ett skott!

http://www.lizashundar.bloggplatsen.se

 
Maja och Link

Maja och Link

14 april 2010 12:24

Vad händer på midsommar? Ska man kanske fira det på Gotland?

http://greatwarrior.bloggplatsen.se

 
Maria&Cash

Maria&Cash

14 april 2010 21:49

Jag tror att det kan bli ett nytt radarpar som Vegas och Link faktiskt :D Jag ska upp till Sanna någon av dagarna i helgen, ska du upp något? Skulle vara kul att ses! Har inte fått något svar från vetrinären ännu, hoppas att jag får svar i morgon.

http://www.marycash.wordpress.com

 
Sofie & fläckarna

Sofie & fläckarna

16 april 2010 11:44

Jo, han börjar bli nöjd med "presenten" nu. I början var han lite skeptisk men nu går den alldeles utmärkt att leka med :)
Dock är den lite jobbig utomhus när man har viktiga saker och nosa på och den lilla fläcken bara hänger i halsen hela tiden ;)

http://aussiemonster.se

 
Sofie & fläckarna

Sofie & fläckarna

17 april 2010 15:54

Jo, det är sant... Det har varit nära flera gånger tidigare men den här gången hann mördarvalpen fram och plötsligt satt han fast i benet. Pinsamt värre!
Ses imorgon!

http://aussiemonster.se

 
Liza,Lotus&Pax

Liza,Lotus&Pax

18 april 2010 10:09

Ha ha ha, kul m cyklingen!
Men svårt om han flänger framför, rätt vad det är kör du på honom och då hamnar ni i en hög på backen ;) Lilla Veggievalpen! Vaddå ska ni ha Lotuspojken? Vad håller ni på med? *GALNA*
Ska ni komma till Gotland på midsomar eller? vi kan hyra en stuga ute i ingenstans, ute vid vattnet så kan vi bada och spåra och köra sök och kanske valla också? Får tillgång till fåren om två veckor-HÄRLIGT!
Idag ska vi ut och spåra alla tre, får se hur det går, den lilla har minst sagt gott om temperament...

http://www.lizashundar.bloggplatsen.se

 
Liza,Lotus&Pax

Liza,Lotus&Pax

19 april 2010 08:56

Ja, klart att jag vet en stuga, eller rättare sagt flera vi kan hyra. Har för mig det kostar ca 1000 kr/dygn och då kan man sova 8 pers (i vårt fall säkert 22, vi är ju bra på att trängas, ha ha!) i den. Om vi bestämmer oss snart finns det ju fler stugor att välja på, och Tusse har bra kontakt m tjejerna på stuguthyrningen! Ja biljetter t båten också, men kan du inte höra med Maja och Sanna om de vill med, sambosar är välkomna också om man har sådana för jag tänkte ta med min ;) Jyrki och Tusse kan ju spela TV-spel, det gillar ju de ;)
Ja det där med humöret är inget vidare, vi får helt enkelt gå en kurs i anger-management och bli glada och lyckliga istället...Ha ha!
Habradag!

http://www.lizashundar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Fahlén - 25 december 2015 17:42

Vi hade tydligen inga mål för 2015 konstigt nog. Men vi utvärderar väl året ändå. Lok har tävlar lydnad två ggr. En gång i klass ett och en gång i klass två. Båda gångerna med klassvinst och första pris. Han är en skitkul lydnadshund så lite sugn...

Av Malin Fahlén - 29 september 2015 12:54

Är i full gång och både Lok och Vegas har tävlat! Lok kom äntligen med på ett lägrespår och syrran Linna var oxå med. Lok spårade bra men strulade lite med slutet, gick över det och spårade vidare. Så vi krånglade lite där. Men vände tillbaka och h...

Av Malin Fahlén - 7 september 2015 23:10


han kan nästan allt! Till och med ta cert på sin första elitsökstävling!! Wihoo idag är jag så glad! Jag tycker vi var så duktiga där i skogen. Vegas sprang sitt bästa i skogen och jag skötte mig på stigen. Jag var ganska nervös innan, men så när vi ...

Av Malin Fahlén - 27 maj 2015 20:17

  Våren är alltid en så rolig och hektisk tid. Mina hundar var inte anmälda till några tävlingar innan Maj, men i Maj har de haft två tävlingar var i fyra olika grenar, superkul har vi haft!   Risk för världens längsta blogg   Lok inledde m...

Av Malin Fahlén - 22 februari 2015 20:00

de senaste två sökpassen har gått så bra! Vegas har utvecklas massor, det är jättekul! Nu känns det som att han tänker rakt ut 60 meter och sedan om han inte får träff slår han fram. Nu måste vi bara öka på med fler tomslag och fler station två och l...

Presentation


Malin Fahlén
Vegas - Lok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Sugarwind's

Vegas valpar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards